Nives Ivanišević vs. Marijana Batinić vs. Hana Hadžiavdagić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.04.2019.

0

Marijana Batinić | Foto: Danijel Galić

Marijana Batinić | Foto: Danijel Galić

Predstavljanje nove mkirisne linije u Zagrebu nisu propustile poznate hrvatske fashionistice, a najveću pažnju privukle su Nives Ivanišević, Marijana Batinić i Hana Hadžiavdagić

Oni nas u samo jednom trenu mogu teleportirati na bilo koje mjesto na svijetu, vratiti nam energiju, podići raspoloženje i začiniti svaki životni trenutak. Magično nas vraćaju u djetinjstvo, evociraju nam sjećanja na najposebnije trenutke, a zbog tih zavodljivih kapljica još više uživamo u svom tijelu i odjeći. Priča je ovo o mirisima koji su začinili i najnovije Limited Edition Coral Sea i Pink Siesta omekšivače s potpisom Violete, predstavljeni na uistinu posebnom druženju na najpoznatijoj modnoj adresi u Zagrebu, dućanu ELFS u Amruševoj ulici.
Nives Ivanišević | Foto: Danijel Galić

Nives Ivanišević | Foto: Danijel Galić

Predstavljanje (n)ove mirisne linije nisu propustile ni brojne fashionistice i zvijezde društvenih mreža, a mi smo izdvojili tri stylinga koji su privukli najveću pažnju. Neodoljivim proljetnim izdanjima osvojile su nas Nives Ivanišević, Marijana Batinić i Hana Hadžiavdagić.
Hana Hadžiavdagić | Foto: Danijel Galić

Hana Hadžiavdagić | Foto: Danijel Galić

Koja od ovih kombinacija zaslužuje titulu Stylinga dana - (pr)ocijenite sami!

VIŠE O TEMAMAELFSNives IvaniševićMarijana BatinićHana Hadžiavdagić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se