Nives Celzijus u nepogrešivoj haljini i smjelim štiklama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.02.2019.

10

Nives Celzijus | Foto: Foto: Suzana Arslani

Nives Celzijus | Foto: Foto: Suzana Arslani

Brojne poznate dame oduševljene su odličnim filmskim projekcijama i druženjem u kinu uz poklone. Među njima je bila i atraktivna Nives Celzijus.

Valentinovo je dan kada slavimo ljubav, u svakom obliku i na sve načine, stoga je i CineStar ove godine odlučio svoj 101. CineLady obilježiti na sam dan zaljubljenih i time zahvaliti svim pripadnicama ljepšeg spola, jer upravo one čine glavnu i najvažniju okosnicu ovih ljupkih mjesečnih druženja. Među njima su bila prisutna i poznata lica, a veliku pažnju privukla je Nives Celzijus, koja je zasjala u nepogešivoj crnoj kombinaciji upotpunjenoj cipelama zlatnog sjaja.
Tako su sve posjetiteljice uživale u osvježavajućem piću dobrodošlice, DJ-a, brojnim poklonima, a mogle su birati između čak dva filma: američkog hit filma 'Zelena knjiga: Vodič za život' ili francuske komedije 'Sve je to zbog ljubavi'.
CineLady Valentinovo održan je u čak četiri hrvatska grada; CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStar 4DX Mall of Split te u CineStar kinima u Rijeci i Osijeku, a svi oni koji su ga ovog puta propustili, ne trebaju brinuti, jer uskoro ih čekaju nova, proljetna izdanja najšarmantnijih ženskih druženja, s novim sjajnim filmskim naslovima.

VIŠE O TEMAMANives CelzijusCinestarCineLady
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se