Nivea Teint Delight: Gel tekući puder na bazi minerala i ginkga

Piše: CroModa Digital
Objavljeno 18.11.2009.

0

Nivea Teint Delight

Nivea Make-Up predstavlja inovativni Teint Delight gel tekući puder koji laganom teksturom na bazi minerala i ginkga ujednačava ten uz ugodan osjećaj i bez efekta "maske" te koži osigurava svjež ten čak i u jesen, kada prirodni ten počne blijediti.

Nivea Make-Up predstavlja inovativni Teint Delight gel tekući puder koji laganom teksturom na bazi minerala i ginkga ujednačava ten uz ugodan osjećaj i bez efekta "maske" te koži osigurava svjež ten čak i u jesen, kada prirodni ten počne blijediti.

Nivea Teint Delight

Teint Delight gel tekući puder bazira se na prirodnim mineralima kao što su željezni i titan oksidi, a iznimno je lagane teksture zahvaljujući prirodnom emulgatoru. Blago reflektirajući puder pruža prozračnu pokrivenost, umanjuje vidljivost bora, a njegova inovativna formula s mineralima ima umirujući efekt i osvježava kožu lica.

Jedan od ključnih sastojaka Teint Delight gel tekućeg pudera je ginkgo, koji potiče krvnu cirkulaciju i ponovno budi zdravi sjaj kože. Ekstrakti dobiveni iz drva ginkga, kojega mnoge kulture nazivaju "čudotovornim drvom", obnavljaju kožu, usporavaju nastajanje bora i poboljšavaju tonus kože.

Drvo ginkga potječe iz istočne Azije i još ga se od davnina u legendama nazivalo čudotvornim zbog njegovih ljekovitih svojstava njegova kora, listovi i plodovi u Kini se već stoljećima upotrebljavaju u svrhu liječenja raznih bolesti, a blagotovorni učinci ginkga danas se uvelike koriste i u kozmetičkoj njezi.

Savjeti za nanošenje Nivea Teint Delight gel tekućeg pudera:

a) Nanošenje rukom:  
Prije nanošenja temeljito oprati lice. Čak i najmanje nečistoće mogu podlogu učiniti neujednačenom. Odlučiti kako ćete nanijeti puder -rukom, pomoću spužvice ili četkice za aplikaciju  Vršcima prstiju malo zagrijte podlogu, nanesite je na lice počevši od brade prema čeljusti te zatim nastavite prema nosu do čela. Nakon nanošenja, lagano tapkajte kožu kako biste pojačali cirkulaciju i postigli ružičasti sjaj.

b) Nanošenje spužvicom:  
Prvo nanesite male količine podloge na dlan ruke, a zatim na spužvicu. Spužvicu prislonite na kožu i nanesite na isti način kao rukom -od brade prema čeljusti, nosu i čelu, a ako želite postići blaži i transparentniji efekt, namočite spužvicu vodom prije nanošenja podloge prije nanošenja podloge.

c) Nanošenje četkicom za šminkanje:
Zaobljenom četkicom lagano umasirajte podlogu počevši od brade preko jagodica i od nosa prema čelu. Za postizanje prirodnog izgleda potrebno je izabrati pravu nijansu podloge.

Nivea Teint Delight dostupna je u 4 nijanse: 03-Beige, 04-Sand, 06-Amber i 07-Caramel.

Povezano