Nivea s potpisom Zorana Aragovića, Luke Grubišića i Ogi Antunac

Piše: CroModa.com
Objavljeno 18.10.2010.

0

Nivea krema by Zoran Aragović

Nakon što su početkom godine predstavljena prva tri dizajna kreme Nivea (Boudoir, Zigman i Elfs), Zoran Aragović, LukA Grubišić i Ogi Antunac predstavili su novo lice kultne kreme

Nakon što su početkom godine predstavljena prva tri dizajna kreme Nivea (Boudoir, Zigman i Elfs), Zoran Aragović, LukA Grubišić i Ogi Antunac predstavili su novo lice kultne kreme

Nivea krema by Zoran Aragović

Domaće dizajnerske zvijezde i dalje se s entuzijazmom uključuju u natječaj u sklopu kojeg se originalna kreativna rješenja šalju u sjedište tvrtke Beiersdorf na razmatranje o mogućoj proizvodnji limitirane edicije. Za XVI. Nivea Cro a Porter ideje za novo lice kreme Niveine kreme predstavili su Zoran Aragović, LukA Grubišić i Ogi Antunac.

Zoran Aragović

Kao idejno rješenje za Niveu Zoran je osmislio dizajn koji je preslika njegovog modnog rukopisa - šarenilo boja, različitih uzoraka i tekstura pomiješanih u eklektični spoj: 'Htio sam kroz svoje grafičko rješenje dočarati ideju da je Nivea krema univerzalna, a svaki od šarenih uzoraka prezentira jedan tip žene i pokazuje kako Nivea kremu koriste različiti tipovi žena.
 
Nivea by Luka Grubišić

Nivea by Luka Grubišić

Uzorci su klasični i primjenjivi uvijek i svugdje, no ipak u modernom ruhu, a tako ja i vidim Niveu - kao brend koji je klasičan, prepoznatljive kvalitete, ali uvijek svježeg vizualnog identiteta i inovativnosti.'

Luka Grubišić

"Nivea je moja najdraža krema, uz koju sam odrastao, te sam to dao do znanja kraljevskom krunom iznad imena. Plava boja simbolizira more, otkuda potječe moja obitelj; morski konjici ronjenje, čime se bavim od malena te pojas za spašavanje koji simbolizira pomoć na moru.' U ovome slučaju pojas za spašavanje će pomoći rukama i tijelu.

Dizajn slavne kreme odraz je kolekcije LukA couture proljeće/ljeto 2010. te se odlično uklapa u koncept kreme koja je s nama kroz generacije. Krila na morskim konjicima donose živost i simboliziraju let kroz vrijeme, let kroz tradiciju.

Crne i bijele zvijezde dodaju razigranost te upućuju na korištenje kreme kroz noć i dan."

Nivea by Ogi Antunac

Nivea by Ogi Antunac

Ogi Antunac

'Kao inspiracija mi je poslužila američka plesačica i glumica Luise Brooks, poznata iz crno–bijelih nijemih filmova iz 1920-ih. Proslavila je bob frizuru popularno nazvanu comme des garcons, simbolizirajući žensku emancipaciju i neovisnost, spremnost i zrelost žene da bude samostalna. Simbolika je u tome da ženska ljepota proizlazi iz karaktera, hrabrosti i snage.

Svaka žena bi se trebala okrenuti svojem unutrašnjem ja, a izvanjska ljepota treba biti samo nadogradnja osobnosti.

Poruka je njegovanje vlastitog stila i individualnosti! Svatko od nas je jedinstven, i ljepota leži upravo u tome! Be unique.'
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se