Nivea Q10: Nova maska za lice protiv bora

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.03.2013.

1

Nivea Q10

Nivea Q10

Nova Niveina maska njeguje i čisti kožu pružajući joj potrebnu hidrataciju i regeneraciju

Nivea predstavlja Q10 masku za lice protiv bora - idealnu za njegu kože koja pokazuje prve znakove bora. Nova maska njeguje i čisti kožu pružajući joj potrebnu hidrataciju i regeneraciju.

U dobi od otprilike 25 godina pa nadalje dobro je početi s ciljanom rutinskom njegom protiv bora

Maska Q10 činkovito djeluje protiv preranog starenja kože. Sadrži visokokoncentriranu formulu s 50% više Q10-a (u odnosi na uobičajene Q10 proizvode za njegu kože) što vidno smanjuje bore i pomlađuje kožu. Podnošljivost na koži dermatološki je dokazana.

"Koenzim Q10 igra ključnu ulogu u proizvodnji stanične energije, a ujedno djeluje i kao antioksidans. Kako starimo, razina Q10-a u koži pada, a time i sposobnost kože da stvara nove stanice - zato proces starenja postaje sve očitiji. Upotreba maske s većom količinom Q10-a stimulira kožu i učinkovito smanjuje bore", kaže Frank Schwanke, voditelj razvoja Beiersdorfovih proizvoda za njegu lica i usana.

"Sposobnost kože da pohranjuje vlagu postepeno počinje opadati sredinom 20-tih godina. Proizvodnja kolagena i elastina također se usporava, te koža gubi čvrstoću i elastičnost. Pojavljuju se prve bore. U dobi od otprilike 25 godina pa nadalje dobro je početi s ciljanom rutinskom njegom protiv bora, jer to sprječava prerano starenje i suzbija negativne utjecaje iz okoline", savjetuje Schwanke.


VIŠE O TEMAMANiveamaske za liceBeiersdorfmaske za liceuklanjanje boranjega licačišćenje kožeFrank Schwankeborehidratacijaregeneracija kože
Povezano