Nivea Powerfruit Refresh: Novi voćni gelovi za tuširanje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.02.2012.

1

Nivea Powerfruits Refresh i Relax

Nivea Powerfruits Refresh i Relax

U suradnji s vodećim nutricionistima Nivea je ekstrakte superbobica uključila u nove gelove za tuširanje

Nivea je predstavila gelove za tuširanje Powerfruits Refresh i Relax s ekstraktima brusnica, borovnica te egzotičnih goji i acai superbobica prepunih vitaminom C - za opuštajuće buđenje osjetila iz zimskog sna.
Sočne superbobice, brusnica, borovnica, goji i acai imaju višestruko više vitamina C od uobičajenog voća koje konzumiramo svaki dan, a zbog svojih su nutritivnih i energetskih svojstava postale pravi globalni nutricionistički trend. U suradnji s vodećim nutricionistima Nivea je ekstrakte superbobica uključila u nove gelove za tuširanje koji pružaju intenzivno vitaminsko osvježenje za kojim toliko čeznemo u uspavanim, hladnim danima. Nivea Powerfruits gelovi spajaju svježinu bobica i hidrataciju Hydra IQ tehnologije u supervoćno iskustvo tuširanja.
Nivea Powerfruit Refresh: Mirisni gel za tuširanje s ekstraktima brusnice sadrži vitamin C koji okrepljuje tijelo i osvježava kožu, a revitalizirajući miris goji bobica nadahnjuje osjetila i osigurava cjelodnevnu energiju. Cijena je 19 kuna.

Nivea Powerfruit Relax: Nježan kremasti gel s antioksidansima iz borovnice obavija kožu mekom pjenom, a ugodan miris acai bobica opušta misli i revitalizira tijelo. Cijena - 19 kn.

VIŠE O TEMAMANiveagel za tuširanjePowerfruits RefreshNivea RelaxHydra IQ tehnologija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se