Ništa se u Zari ne prodaje tako dobro kao ovaj blejzer

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.02.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Rast popularnosti trendovskih blejzera sugerira nam da je proljeće pred vratima. I u Zari je u veljači najprodavaniji baš jedan - sako.

I dok mi 'uživamo' u minusima (ne žalimo se - zima je takva kakva i treba biti!) na police popularnih modnih trgovina proljeće je uveliko stiglo. Kaputi i čizme polako padaju u drugi plan, traže se laganiji komadi i veselije boje. Sve to da se iščitati i iz novih popisa najprodavanijih komada.

U Zari je tako prvo mjesto liste bestselera u veljači preuzeo jedan trendovski sako koji nam govori puno toga o nadolazećoj proljetnoj sezoni. Mnogima je neodoljiv, a evo i zašto.

Blejzer na preklop osvaja strukturiranom tkaninom u bjeličastoj (ekru) nijansi koja će savršeno ići uz vaše omiljene traperice. Ovaj sako s ovratnikom s reverima i dugim rukavima s naglašenim ramenima začinjen je i reljefnim gumbima zlatne boje sprijeda, a u Zarinim je trgovinama dostupan po cijeni od 55,95 eura (421,56 kn).

Zara

Zara

Prodaje se, dakle, bolje od svih drugih komada u trgovinama ovog mnogima omiljenog brenda, a vi nam slobodno recite sviđa li se i vama!


VIŠE O TEMAMAblejzeriZaraženski sakoi
Povezano