Nipplepeople ovog utorka osvaja i Krk

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.08.2023.

0

Foto: CroModa

Foto: CroModa

Popularni elektronički duo Nipplepeople nastupit će 8. kolovoza u Diamond Clubu kod Malinske na otoku Krku

Svi ih znaju, ali nitko ih ne poznaje. Maskirani muško-ženski glazbeni par Nipplepeople odavno je osvojio regiju, no i dalje inzistiraju na anonimnosti, jer žele da se svi fokusiraju na njihovu glazbu. Predstavit će je u utorak, 8. kolovoza i u Diamond Clubu na Krku.  

U klubu s najljepšim pogledom na Kvarneru provest će publiku kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su Tebi, Balkan Express, Ne volim te, Broj, Nikada ili Tajna. Uspješne singlove objavljuju od 2009. gotovo na godišnjoj razini. Već 2010. pjesma Sutra postala je njihov prvi veliki regionalni hit, a zvjezdane trenutke doživjeli su i kasnijom obradom Frke, legendarne uspješnice Zdenke Kovačiček. Pjesma ispred svoga vremena oduševila je i u modernoj obradi slušatelje koji ju navode kao „onu koja ne izlazi iz glave“.  

Nekoliko njihovih pjesama osvojilo je vrhove domaćih top ljestvica svojom zaraznom i pitkom pop elektronikom s temeljima u 80-ima, a odlične su kritike stizale i iz inozemstva, podsjećajući mnoge na uspješne svjetske dvojce poput Eurythmics i Yazoo. Njihov plesni elektronički zvuk neki su kritičari nazvali i trip hopom koji euforično skreće u sjajni retro-futurizam.

Izvode ga muški član dua kao beat-maker te pjevačica koja pjeva originalne tekstove. Nakon nastupa po cijeloj regiji te festivalima kao što su Exit, Terraneo, Sea Star i Hartera, dozu plesne ekstaze Nipplepeople donosi ovog ljeta i u Diamond!


VIŠE O TEMAMAotok KrkKlub DiamondDiamond ClubMalinskaNipplepeople
Povezano