Nipplepeople 25. lipnja na tvrđavi sv. Mihovila

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2021.

0

Foto: CroModa

Foto: CroModa

Fantastičan dupli koncert s grupama Nipplepeople i Jonathan stiže u petak, 25. lipnja na šibensku tvrđavu sv. Mihovila

U smanjenom kapacitetu od 400 mjesta oba benda će, na jednoj od naših najljepših pozornica odsvirati pune koncerte.
Grupa Jonathan u veljači je predstavila sjajan novi singl “Falling”, a početkom ožujka objavila i limitirano dvostruko vinilno izdanje „To Love / To Hold“ koje sadrži njihova prethodna dva albuma. Jedan od naših najjačih live bendova u 2021. ušao je glazbeno, vizualno i estetski resetiran najavljući još mnogo nove glazbe

.
Maskirani pop dvojac Nipplepeople nastupom u Šibeniku prekinuti će koncertnu pauzu koja traje od rujna prošle godine kad su pred publikom svirali u garaži zagrebačkog MSU-a. Grupin posljednji singl, “Tajna”, idealno se složio s nizom hitova kao što su „Sutra“, Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Broj“ i „Nikada“, koje sve krajem lipnja donose na tvrđavu sv. Mihovila.

Koncert grupa Nipplepeople i Jonathan četvrti je koncert kojeg LAA ove sezone organizira na glasovitoj šibenskoj tvrđavi. Najavljeno Hladno pivo (4. lipnja) i dupli nastup Silentena i BluVinila (5. lipnja) rasprodani su jako brzo, dok je za svirku Pipsa i J.R. Augusta (26. lipnja) u ponudi još manje od pola kapaciteta.

VIŠE O TEMAMANipplepeoplekoncerti u Šibeniku
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se