Nina Badrić u sandalama koje će vam oduzeti dah: Cijena? Sitnica!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.07.2017.

116

Nina Badrić u sandalama s potpisom Sophije Webster

Nina Badrić u sandalama s potpisom Sophije Webster

Nina je ženstvenu haljinu kombinirala sa zlatnim sandalama na blok petu ukrašenu kristalima koje potpisuje Sophia Webster

Nina Badrić s pjesmom "Dani i godine", koju autorski potpisuju Nina Badrić i Predrag Martinjak, prije nekoliko dana dobila je prvu nagradu publike za hit godine - Cesarica. Nagrada Cesarica je nagrada publike za hit godine, a tijekom protekla dva mjeseca publika je od 40 ponuđenih skladbi izabrala 12 finalista i nominiranih pjesama te potom odabrala hit godine.

Nina je nagradu na splitskim Prokurativama preuzela odjevena u prekrasnu malo dužu haljinu otvorenih ramena, koju je kombinirala s trendovskim zlatnim sandalama na platformu ukrašenim mašnicom i blok-petama s kristalima.

Sandale by Sophia Webster

Sandale by Sophia Webster

Ove čarobne sandale svjetski poznate dizajnerice Sophije Webster, čije su cipele u više navrata nosile i Severina i Ella Dvornik, donedavno su bile dostupne po cijeni od 4.120 kuna.

VIŠE O TEMAMANina BadrićSophia Webster
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se