Nina Badrić singlom #onokad najavljuje novi album i spektakl u Areni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.06.2024.

0

Foto: Aquarius Records

Foto: Aquarius Records

Nina Badrić objavila je novi singl #onokad kojim najavljuje novi studijski album te spektakl u Areni Zagreb koji će biti održan 30. studenog ove godine

Nina Badrić, jedna od najvećih pop zvijezda ovih prostora dala je svojim brojnim obožavateljima trostruki razlog za slavlje! Objavila je novi singl #onokad kojim najavljuje novi studijski album te spektakl u Areni Zagreb koji će biti održan 30. studenog ove godine.

Nina Badrić s uzbuđenjem je čekala objavu ove pjesme za koja je za nju osobno bila veliki izazov: "#onokad je pjesma koja je nastala u jednom dahu, barem tako kaže autor Ante Pecotić. Svidjela mi se na prvo slušanje jer je donijela opet jedan novi izazov za mene te me odmaknula od dosad poznatih melodija, a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svjetsko ruho", kaže Nina.
 
#onokad najavljuje Ninin novi, dugoiščekivani album, a pjevačica nam je otkrila i što njezina publika od njega može očekivati:

"Novi album je gotov. Sretna sam što sam ga zavšiila i nadam se da će ga publika zavoljeti kao i sve prethodne. Mislim da ima širinu, na njemu je puno novih pjesama koje su i 'stara' i 'nova' Nina. Ja sam ga u svojoj glavi podjelila na tamnu i svijetlu stranu kao što je i život pa su i pjesme takve. Birala sam pjesme bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju, a i sama sam autor par pjesama. Pjesmu ćemo puštati jednu za drugom jer bih voljela da publika ima barem malo vremena poslušati pjesmu po pjesmu, a u cijelosti ćemo ostatak albuma objaviti iduće godine u drugom mjesecu."U hitu #onokad, pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni koji Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.


VIŠE O TEMAMANina Badrić
Povezano