Nina Badrić pokazala kakve traperice će biti IN ove jeseni

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.09.2022.

0

Foto: Instagram (@badrich)

Foto: Instagram (@badrich)

Nakon niza morskih stylinga, Nina Badrić uskočila je u (rano)jesenske komade i na pravi način, i u pravom trenutku, najavila novu modnu sezonu

Proteklih tjedana uživali smo u pravim ljetnim izdanjima Nine Badrić, ali svemu lijepom dođe kraj, pa tako i Nininim modnim razglednicama s dalmatinskih plaža i uvala. Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica danas je, u pravom trenutku, pokazala da je spremna i za prijelazni period, te da ju prve naznake modne jeseni neće iznenaditi.

Nina je danas s fanovima podijelila trenutke iz luksuznog dubrovačkog Hotela Excelsior, a najveću pažnju, po običaju, privuklo je njeno ležerno dnevno modno izdanje.

Uskočila je u ležerne široke svijetle traperice 'za svaki dan', jedan od onih denim modela s kojima je teško pogriješiti i koji će itekako dobro prolaziti i u narednim mjesecima. Traperice je kombinirala s jednostavnom prugastom majicom koja na pravi način spaja odlazeće ljetne vibre s nadolazećim jesenskim izazovima, a styling je upotpunila efektnim sandalama i nezaobilaznim sunčanim naočalama.


Je li Nina pogodila s ovim casual rujanskim modnim izdanjem, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMANina BadrićInstagramtraperice
Povezano