Nina Badrić, Maja Šuput ili Nevena Rendeli?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.05.2015.

163

Nina Badrić, Maja Šuput i Nevena Rendeli

Nina Badrić, Maja Šuput i Nevena Rendeli

U uzbudljivom plesnom miksu elektronike i jazza koji je stvorio The Sweet Life Society uživale su i Nina Badrić, Maja Šuput te Nevena Rendeli

Nova atrakcija zagrebačkog društvenog života, kavana Johann Franck, sinoć je svečano otvorena nastupom electro swing benda iz Torina The Sweet Life Society. Obnovljeni prostor bivše Gradske kavane svojim je jedinstvenim ambijentom, atmosferom i ponudom privukao mnoštvo posjetitelja. Uz predstavnike Francka, koji su s Tomom Ricovom i partnerima zaslužni za preuređenje bivše Gradske kavane u novi koncept Johann Franck, na otvorenju se pojavio i veliki broj poznatih osoba iz javnog života.
U uzbudljivom plesnom miksu elektronike i jazza koji je stvorio The Sweet Life Society uživali su ui brojni poznati, a najveću pažnju privukle su Nina Baedrić, Maja Šuput i Nevena Rendeli. Koja od njih je imala najbolji styling - prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAThe Sweet Life SocietyJohann FranckNina BadrićMaja ŠuputNevena Rendeli
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se