Nina Badrić izgleda sjajno, ocijenite haljinu i cipele

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.06.2022.

0

Foto: Instagram (@badrich)

Foto: Instagram (@badrich)

Za jednu od najboljih kombinacija ovog vrućeg vikenda pobrinula se Nina Badrić, koja je pozirala u zavodljivoj kožnoj haljini i svjetlucavim štiklama

Polako ulazimo u takozvanu sezonu kiselih krastavaca, ljeto donosi smanjenu količinu društvenih događaja i usporen životni tempo, a manjak vijesti bit će nadomješten dobrim kombinacijama s Instagrama, koje nam stižu u režiji hrvatskih zvijezda. Za jednu od najboljih ovog lipanjskog vikenda pobrinula se Nina Badrić, koja je još jednom svoju vjernu bazu fanova očarala i izgledom i stylingom.
Iako su zavladala ljetna pravila, Nina se nije odlučila za lagane materijale i 'žive' boje nego je zaigrala na dva ultrazavodljiva klasika. Uskočila je u kratku seksepilnu asimetričnu kožnu haljinu i ništa manje zavodljive svjetlucave štikle.
"Letiš, pardon - goriš", "Prekrasna žena", "Nježna i puna sentimenta", "Naša Jennifer Lopez" - su se neke od redom afirmativnih reakcija Nininih prijatelja i fanova na ovu kombinaciju.


Slažete li se s njima, što kažete na haljinu?

VIŠE O TEMAMANina Badrić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se