Nina Badrić i Indira Levak u pravim jesenskim kombinacijama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.10.2018.

1

Marija Husar Rimac i Nina Badrić | Foto: Sven Ćustović

Marija Husar Rimac i Nina Badrić | Foto: Sven Ćustović

Hrvatska pjevačica i skladateljica Marija Husar Rimac sinoć je u društvu brojnih prijatelja i glazbenih kolega započela novo poglavlje u svom životu

U Samoboru je otvorila Glazbeni atelje Marija Husar Rimac u kojem će svi zaljubljenici u pjevanje moći dobiti vrhunsku poduku, unaprijediti svoje vokalne sposobnosti bez obzira na dob te naučiti sve tajne scenskog nastupa.

Ideja i potreba za glazbenim ateljeom rađala se dugi niz godina kroz razne projekte koji su uključivali vokalno i kreativno mentorstvo Marije Husar Rimac. Osim što je bila dijelom mentorskog tima u televizijskom showu The Voice, Marija već tri godine priprema natjecatelje pred izlazak na veliku pozornicu showa Supertalent. Iz ove će male glazbene oaze u Samoboru u budućnosti nastajati posebni projekti, edukacije i radionice.

Marija Husar Rimac i Indira Levak

Marija Husar Rimac i Indira Levak

“Rodila se želja i potreba za ovakvim prostorom, za malom glazbenom oazom u kojoj ću moći uživati radeći ono što jako volim. Ivana i ja dolazimo iz učiteljske obitelji pa potreba za prenošenjem znanja stečenog vlastitim iskustvom prirodan je slijed i taj je dar prenesen na nas“ – izjavila je Marija Husar Rimac te je dodala: “Posebno sam sretna što su večeras ovdje moja dva najveća uzora i niti vodilje. Moj najveći vokalni mentor Zdravko Šljivac koji nije niti svjestan koliki je trag i utjecaj ostavio na naše živote, te moja sestra Ivana, moja vječita inspiracija. Veselim se novom poglavlju u svom životu, a svi ste dobro došli u glazbeni atelje Marije Husar Rimac.“

Indira u društvu Marina Ivanovića Stoke | Foto: Sven Ćustović

Indira u društvu Marina Ivanovića Stoke | Foto: Sven Ćustović

Zdravko Šljivac, Ivana i Marija Husar, prerezali su crvenu vrpcu čime je glazbeni atelje i svečano otvoren, a potom se nastavilo druženje koje su sinoć uveličale i brojne osobe iz javnog života, Marijini prijatelji i kolege, poput glazbenika Nine Badrić, Indire Levak, Ane Rucner, Martine Tomčić, Alana Hržica, Marina Ivanovića, repera poznatijeg pod pseudonimom Stoka, dizajnerice Đurđice Vorkapić, Matije Vuice i Jurice Popovića, voditelja Dalibora Petka te glumca Roberta Kurbaše i brojnih drugih.


VIŠE O TEMAMAMarija Husar RimacNina BadrićIndira LevakMarin Ivanović Stoka
Povezano