Nina Badrić ambasadorica luksuznog nakita Freywille

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.09.2012.

10

Nina Badrić za Freywille | Foto: Mare Milin

Nina Badrić za Freywille | Foto: Mare Milin

Ninu ukrašenu Freywilleovim nakitom ovjekovječila je poznata hrvatska fotografkinja Mare Milin

Austrijska tvrtka Freywille, jedan od svjetskih lidera u stvaranju luksuznog umjetničkog nakita od finog emajla ukrašenog 18 i 24 karatnim zlatom, u listopadu otvara svoj ekskluzivan butik u Zagrebu, u Preradovićevoj ulici 2, a za prvo predstavljanje u Hrvatskoj kao ambasadoricu je angažirala pjevačicu Ninu Badrić. Freywilleov nakit jedinstven je po autentičnom umjetničkom dizajnu bogatom raskošnim i živopisnim motivima te inspiriran najvećim majstorima slikarstva - Monet, Klimt, Hundertwasser i Mucha.

Velika je čast biti ambasadorom svjetski poznatog branda Freywille u Hrvatskoj. Njegova energija i inspiracija desetljećima se crpi iz lojalnosti jednoj predivnoj tradiciji.

Svaki komad nakita ručno se izrađuje u izvornom ateljeu u središtu Beča, na istoj lokaciji još od 1951. Ovaj austrijski brand prisutan je s 90 dućana u 35 zemalja. Freywille donosi onaj savršen osjećaj da živite umjetnost svaki dan, a od listopada u tom će osjećaju moći uživati i sve Zagrepčanke.
Svaka kolekcija sastoji se od nekoliko setova - različitih interpretacija tema i sadrži narukvice, ogrlice, prstenje, privjeske i naušnice te elegantne satove. Dodatni asortiman obuhvaća ručno bojene, svilene šalove i marame te pisaći pribor.

Elegantna kolekcija za muškarce obuhvaća kravate i kopče, manšete i remene čije kopče odgovaraju temama kolekcija.

"Velika je čast biti ambasadorom svjetski poznatog branda Freywille u Hrvatskoj. Njegova energija i inspiracija desetljećima se crpi iz lojalnosti jednoj predivnoj tradiciji; više od 60 godina nakit se ručno stvara i umjetnički oslikava u izvornom ateljeu u Beču. Freywilleov nakit biraju snažne, moderne žene, istančanog ukusa i snažno razvijene osobnosti kako bi istaknule svoju gracioznost i privlačnost, ali prije svega svoju unutarnju snagu i stav", izjavila je Nina Badrić, koja ne krije oduševljenje ovim luksuznim nakitom.

Ninu je za Freywille ovjekovječila poznata hrvatska fotografkinja Mare Milin pod kreativnim vodstvom Viktora Drage. Pogledajte video:


VIŠE O TEMAMAFreywilleNina BadrićnakitnarukviceogrliceprstenjeMare MilinViktor Drago
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se