Nike za jesen 2017. – od tenisica do tajica!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.07.2017.

70

Ženskom kolekcijom sportskog modnog diva Nikea za jesen 2017. dominiraju neutralne boje u kombinaciji s metalnim nijansama

Nike je predstavio novu jesensku kolekciju za žene pod nazivom Nike Chrome Blush. Inspirirana motom "Believe in more", kolekcija nudi opremu u Training, Running i Sportswear kategorijama, uključujući i najnoviju inovaciju Nike Air Vapormax integriranu u tenisice za trčanje. Nadolazeća jesen bit će obilježena pomno biranim komadima za žene obzira na aktivnost kojom se bave.

Fokus na kvalitetu i dizajn

Svi Nike proizvodi fokusirani su na učinak, kvalitetu i izdržljivost. Kompromis u dizajnu također nije opcija jer kada sportaš dobro izgleda, osjeća se dobro i ostvaruje bolje rezultate. Kolekcijom Nike Chrome Blush dominira paleta neutralnih boja u kombinaciji s bojom kroma. Takva paleta boja predstavlja jedinstvo čovjeka i stroja.

Posebno dizajnirana oprema za jogu

Nike je oduvijek nudio i opremu za rekreaciju što su joga i pilates, a ove sezone dostupni su novi stilovi dizajnirani za vježbe slabijeg intenziteta. Takav tip opreme drugačiji je od opreme za trčanje: mekana i fleksibilna tkanina omogućava maksimalno kretanje tijela i mobilnost što ih čini idealnima za prakticiranje joge.

Najširi izbor sportskih grudnjaka dosad

Ove sezone Nike nudi najopsežniju kolekciju sportskih grudnjaka dosad s čak 30 modela. Dostupni su grudnjaci bez obzira na aktivnost kojom se žene bave i kakvu podršku trebaju, a u bogatu Nike Bra Collection pridružili su se modeli Nike Alpha Bra, Nike Zip Bra, Nike Indy Logo Bra.


VIŠE O TEMAMAsportske tenisicetrenirkeNiketajicesportske tajicesportska odjećasportski grudnjaciodjeća za joguNike Chrome Blush
Povezano