Nike Air Max 1 u novom ruhu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.10.2020.

0

Foto: nike.com

Foto: nike.com

Amsterdamski Denham i Nike udružili su snage te lansirali kultne tenisice Air Max 1 u novom, neodoljivom plavom ruhu koje se referira na vječni denim

Air Max 1, Nikeov klasik koji je lansiran još davne 1987., model koji je zapravo i inicirao cijelu priču i Air Max obitelji, ove jeseni se vraća u velikom stilu, u novom dizajnerskom ruhu nastalom u suradnji s Denhamom, brandom koji je 2008. u Amsterdamu osnovao Englez Jason Denham. Vođen pionirskim duhom originalnih plavih traperica, Denham dizajnu pristupa strastveno i inovativno, poštujući tradiciju te kombinirajući suvremene krojeve s najboljim rješenjima izrade iz Japana i Italije.
Upravo je ta priča o traperu Nikeovim tenisicama Air Max 1 udahnula jednu novu notu, pretvorivši ih u jedan od najpoželjjinih komada obuće za aktualnu sezonu. Klasika i trend u ovom se slučaju prepliću, stvarajući street style komad koji će se dobro uklopiti u različite kombinacije.
Tenisice Air Max 1 x Denham stižu pod nazivom Blue Void, a za njih ćete u Nikeovom online shopu trebati izdvojiti 1.479,95 kuna.

VIŠE O TEMAMANiketenisiceNike Air MaxDenhamAir Max 1
Povezano