Nikad lakše uklanjanje dlačica uz Remington IPL 6000

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2013.

2

Remington IPL 6000

Remington IPL 6000

Glatke noge, uredna bikini zona i područje pazuha nužan su preduvijet za bezbrižno ljeto

Uklanjanje dlačica po tijelu sve se više smatra higijenskim, a sve manje estetskim postupkom. Depilacija je za mnoge nezaobilazan ritual u njezi tijela i stvar osobne higijene, no jedan je od najneugodnijih tretmana u procesu uljepšavanja. Zato žene sve više pribjegavaju bezbolnim metodama uklanjanja dlačica.

Remington IPL 6000 je aparat za uklananje dlačica razvijen u suradnji s vodećim dermatologom, brz i nježan prema koži, a omogućuje rezultate odstranjivanja dlačica koji traju šest mjeseci.

IPL tehnologija (intenzivna pulsna svjetlost) koju koristi i-light Pro jednaka je tenhologiji koja se koristi u profesionalnim klinikama i u salonima, IPL uređaj klinički dokazano odstranjuje dlačice sigurno i učinkovito kod kuće. Pogodan je za žene i muškarce, nježan je prema koži, te sadrži novi ugrađeni senzor kože koji omogućuje odstranjivanje dlačica samo kod odgovarajućih tonova kože. Nakon tretmana koža postaje glatka i lijepša pa se samim tim dobija i pozitivan estetski efekt koji je za svaku ženu i muškarca vrlo važan.

Uređaj za odstranjivanje dlačica sadrži: postolje, ručni uređaj s patronom, prozorčić za bljeskove s ugrađenom UV zaštitom.

IPL 6000 pokazao je visoku razinu učinkovitosti i sigurnosti, a osigurao korisnicima da u udobnosti svoga doma postignu rezultate slične onima koji se postižu tretmanima u ordinacijama. Na vrlo pouzdan način možemo sebi priuštiti tijelo bez dlačica.


VIŠE O TEMAMARemingtondepilacijabikini zonauklanjanje dlačicaRemington IPL 6000
Povezano