Nije sve u starkama, Converse osvaja i sunčanim naočalama!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2018.

5

Converse x De Rigo

Converse x De Rigo

Talijanski De Rigo reorganizirao je svoju distribuciju dodajući legendarni američki brend Converse u svoj portfelj

Autentičan i svevremenski Converse te njegova dojmljiva mitska priča inspirirali su in-house tim dizajnera u De Rigu, predstavljajući modele naočala namijenjene urbanoj publici. Ekskluzivna kolekcija reinterpretira autentičnu este tiku Converse, od ikonične zvijezde "Star Chevron" do poznatog logotipa "Chuck Taylor" i tekstura koje se koriste u proizvodnji tenisica ovog poznatog brenda.Kolekcija za muškarce, žene i djecu svestrana je i puna kolorita te predstavlja istinske vrijednosti oba brendova.
Ova kolaboracija omogućit će tvrtki De Rigo upravljanje distribucijom brenda na globalnoj razini, kao što to već čini u Americi, Australiji i Aziji putem Rem Eyeweara koju je Longarone Grupa kupila 2016. godine.
Sunčane naočale by Converse

Sunčane naočale by Converse

Novom poslovnom strategijom izravno će biti odgovorna za ekskluzivnu distribuciju kolekcija ovog poznatog američkog brenda u Europi, Bliskom istoku i Africi.

"Oduševljeni smo ovim sporazumom o distribuciji. Ne samo da se dobro uklapa u našu poslovnu strategiju proširenja i opskrbe na globalnoj razini, već ima i ogroman potencijal rasta”- komentirao je Michele Aracri, direktor tvrtke De Rigo Vision.

Converse kolekcija naočala u Hrvatskoj je dostupna u optičkim trgovinama Optika Livision i Optika Luna po cijeni već od 550,00 kn.

VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleDe RigoConversemodna industrijaMichele Aracri
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se