Nije sve tako crno: Donosimo TOP 10 plavih haljina!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.11.2013.

259

Ove sezone ništa ne može poljuljati status neprikosnovene crne boje, ali (kakva-takva) alternativa ipak postoji!

Vjerujemo da ljubitelji boja sve teže podnose ovu sezonu. Iako većina voli crnu, mnogi od nas silno žele ponekim veselijim komadom razbiti tmurne dane. S obzirom na to da zima još kalendarski nije ni počela, a već smo neko vrijeme pod njenim utjecajem, idemo bar na trenutak zaroniti u duboko plavetnilo i tako nakratko zaboraviti na modno crnilo o kojem ćemo pričati još nekoliko mjeseci.

Izbor i nije nešto, alternativa malim i velikim crnim haljinama spala je na par crvenih, burgundy, puderastih i metalik (zlatnih i srebrnih) kreacija. No, naši senzori uspjeli su otkriti i 10-ak pogleda i spomena vrijednih haljinica u boji koja ima bezbroj značenja širom svijeta, od inteligencije do melankolije. Plavoj!

Najviše toga stiže nam iz Zare i Manga. Na jednoj strani nude nam se one prave zimske - tople pletene odnosno haljine dugih rukava. Na drugoj pak vrebaju mladenački zaigrani i slatkasti modeli (vidjeti pod H&M) te haljine koje slijede oblik tijela, ističu vaše atribute i stavljaju se u službu zavođenja. Točku na I stavlja fina, romantična čipka bez koje ove zime ništa ne može proći!

10 prijedloga pogledajte u fotogaleriji.


VIŠE O TEMAMAhaljineplavoMangoH&MZarapletene haljinehaljine dugih rukavajersey haljineparty haljineBershkačipkaste haljine
Povezano