Neymar Jr postao novi ambasador branda Replay

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.09.2015.

1

Neymar Jr za Replay

Neymar Jr za Replay

Zvijezda nogometnog kluba FC Barcelona te kapetan brazilske reprezentacije Neymar Jr pridružio se Replay obitelji kao brand ambasador

Partnerstvo kompanije Fashion Box (koja vodi Replay brandove) i brazilskog prvaka sklopljeno je na tri godine, a prva od kampanja s nogometnim superstarom u glavnoj ulozi  bit će predstavljena krajem godine. Neymar Jr će tijekom ove suradnje dodatno doprinijeti razvoju i jačanju branda kroz specijalnu zajedničku kolekciju jednostavno nazvanu ‘NJR’, koja nastaje kao rezultat sinergije Neymarove kreativne energije i ideja te dugogodišnjeg iskustva modnog diva Fashion Box.
Unatoč njegovoj mladosti, dvadesetrogodišnji Neymar Jr je zahvaljujući rijetkom talentu već je i više no poznato nogometno ime na svjetskoj razini, a njegova strast i energija bili su posebno važan aspekt suradnje s Replayem, naglasio je izvršni direktor Replaya, Matteo Sinigaglia, oduševljen činjenicom da se Replay povezuje s jednim izvanrednim talentom poput Neymara: "On je nogometna ikona koja uspijeva dati energiju svojoj publici, a pri tome ne misli samo na fanove FC Barcelone i Brazila, jer svoju strast uspijeva prenijeti i izvan terena", rekao je Sinigaglia prilikom potpisivanja ugovora o suradnji.
Neymar u novom 'dresu'

Neymar u novom 'dresu'

"Replay stil prati i moj osobni stil, i prije ovog partnerstva nosio sam Replay pa sam bez razmišljanja prihvatio ponuđenu ulogu Replay baend ambasadora", izjavio je o suradnji Neymar Jr.

Partnerstvo Replaya i Neymara Jr. je samo još jedna potvrda povezanosti Replaya sa sportskom zajednicom. Podsjećamo da je brand već službeni sponzor FC Barcelone.

VIŠE O TEMAMANeymar Jr.Fashion BoxReplayMatteo Sinigaglia
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se