New Yorker: TOP komadi i HOT kombinacije za proljeće 2016.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.02.2016.

712

Proljeće u New Yorkeru bit će u znaku romantičnih šešira i resica, ženstvenih haljina, bajkerskih jakni i dobrog jeansa

Išli smo malo preko reda pa smo novu New Yorkerovu kolekciju nedavno načeli pregledom haljina koji je - sudeći po čitanosti i broju lajkova - bio pun pogodak.

No, u međuvremenu je ovaj popularni njemački high-street brand predstavio lookbookove i kampanje svojih udarnih linija za proljeće/ljeto 2016., a mi smo samo za vas izdvojili najbolje od najboljeg iz priče zvane Amisu.

Romantika i retro stil bit će na sceni i ovog proljeća, a u New Yorkerovoj režiji te se tendencije manifestiraju u obliku jeansa (opet traperice trapezkroja? DA!), vintage printeva i - nadasve - jakni s resicama i ženstvenih šešira.

Upravo su šeširi obilježili kraj prošlogodišnjeg ljeta i proteklu jesen, uživali smo u njima i na zagrebačkim ulicama, i moramo priznati da nam nije nimalo mrsko što se vraćaju na modnu pozornicu. Ili točnije - ostaju na njoj!

Nova kolekcija donosi i neke tipične ljetne modne simbole, poput cvjetnih uzoraka, haljina u smjelijim bojama i superseksepilnih gležnjača i sandala s već spomenutim resicama.


VIŠE O TEMAMAjakne s resicamaNew Yorkertraperice trapez krojakožne jaknehaljinejakne s resamaženske jaknešeširitrapericebajkerske jakn
Povezano