New Yorker: Gležnjače i čizme za jesen/zimu 2016/2017.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.11.2016.

179

Od trendi gležnjača i grubih military čizmica u boji burgundije do elegantnih visokih čizama na potpeticu - New Yorker je i ove sezone pripremio svakoga ponešto

Već smo dobro protresli aktualne kolekcije ženske obuće skoro svih značajnijih brandova, ali priča nikako ne bi bila potpuna bez New Yorkera. Ovaj njemački high-street brand možda ne donosi senzacionalne modele, i ne igra na neku posebnu avangardu, ali zato po jako povoljnim cijenama odgovara na sve modne izazove - i pritom uspijeva zadovoljiti većinu trendova.

U ženskoj kolekciji za jesen/zimu 2016/2017. očekivali smo možda malo više atraktivnih čizama iznad koljena, ali - što je tu je. Niz trendi gležnjača ukrašenih neizbježnim metalnim detaljima i dekorativnim elementima poput resica zadovoljit će različite ukuse, a tu je i nekoliko grubljih i težih, buntovnih i pomalo muževnih čizmica u hit bojama, uključujući i nezaobilaznu nijansu vina. Kolekciju upotpunjuju elegantne visoke čizme te serija toplih "eskimskih" modela, specijaliziranih za najhladnije zimske dane.

TOP 10 ženskih gležnjača i čizama iz New Yorkerove ovosezonske kolekcije pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAčizmeNew Yorkergležnjačeženska obućačizme na petuvisoke čizme




Povezano