New Yorker: 15 najljepših haljina za proljeće/ljeto 2018.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.03.2018.

110

Pravo je vrijeme za pregled nove kolekcije ženstvenih proljetnih haljina s potpisom New Yorkera. Odabrali smo 15 najljepših!

Proljeće je svuda oko nas, uskoro će i kalendarski započeti, a prave fashionistice znaju da je baš ovaj dio ožujka savršen tajming za lov na ključne (n)ovosezonske komade. One najljepše kreacije ekspresno će se razgrabiti, stoga - krenite sa šopingiranjem što prije!

Haljina je simbol mode, ženstvenosti i proljeća, a mi smo u vaše ime zavirili u novu kolekciju njemačkog high-street brenda New Yorker te odabrali 15 najljepših modela za sezonu proljeće/ljeto 2018.

Nova kolekcija u znaku je ženstvenih i romantičnih krojeva, neodoljivih uzoraka i boja. Uz nekoliko vječno aktualnih malih crnih haljina, tu je i serija modela u nježnoružičastoj, svijetloplavoj, strastvenoj crvenoj te vojničkoj kaki nijansi zelene. Kada je riječ o uzorcima, prugice su dobra ideja, ali najveći su hit - bez ikakve konkurencije - razigrani cvjetni motivi koji se na različite načine provlače kroz dobar dio kolekcije.

Cijene su standardno ugodne - i kreću se od 79 do 229 kuna. 15 proljetnih top-modela s potpisom New Yorkera škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineNew Yorkermini haljinemidi haljinekratke haljinecvjetne haljinehaljine dugih rukava
Povezano