New Yorker: 15 najljepših haljina za jesen/zimu 2016/2017.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.09.2016.

994

Nova kolekcija haljina popularnog high-street branda New Yorker u znaku je čipke, razigranih uzoraka i najtraženijih boja sezone, od zelene do burgundije

New Yorkerova paleta boja govori sve ono najbitnije o aktualnoj sezoni. Boja burgundije je neprikosnovena, nosimo i tamnozelenu, a ostatak palete, tipičan za hladniji dio godine, razbijamo žutom, i to onom njenom nijansom najbližom opalom lišću.

Tamo gdje prestaju trendovi, počinje besmrtna klasika. Serija malih i "srednjih" crnih haljina kao opće mjesto svake jesensko-zimske kolekcije. Od onih ultrazavodljivih kratkih modela, neizbježnih kada je riječ o partyjima i svečanijim prilikama, do udobnih dnevnih midi haljina dugih rukava.

Profinjena čipka, cvjetni printevi i kićanke donose dašak ženstvenosti i romantike, a kolekciju upotpunjuju ležerne i u svakoj prilici nosive haljine u stilu košulja.

New Yorkerovu jesensku kolekciju detaljno smo pregledali te iz nje izdvojili 15 najljepših modela koji vas čekaju u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineNew Yorkerčipkaste haljineparty haljinemidi haljinehaljine s rukavimahaljine za izlaskeboja burgundije




Povezano