New Yorker: 15 haljinica za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: New Yorker
Objavljeno 25.09.2012.

146

Donosimo vam presjek nove jesensko-zimske kolekcije haljina s potpisom New Yorkera

Jedna od najpoznatijih mladenačkih modnih etiketa u kategoriji 'cjenovno prihvatljivog', njemački New Yorker, za ovu jesensko-zimsku sezonu donosi nam mješavinu rokerskog stila, glamura, ležernosti i elegancije. New Yorker cilja prvenstveno na nešto mlađu populaciju, ali to ne znači da i djevojke u kategoriji 25+ ne mogu za sebe pronaći nešto odgovarajuće.

Nakon kolekcije ženskih cipela, gležnjača i čizama, donosimo vam i presjek New Yorkerovog arsenala haljina za jesen. Dominiraju pripijeni modeli za energične cure koje vole glamurozne i šljokičaste detalje s 'podlogom' u urbanom rock stilu. Glavnu ulogu igra crna boja, ali zastupljene su i ove sezone popularne blještave haljine, posebno sa sjajem srebra i zlata. Idealno za izlaske i cjelonoćne partyje! Ako ništa drugo, cijene su zbilja friendly i kreću se od stotinjak do nekih 250 kuna. 20 haljinica za jesen/zimu 2012/2013., s pripadajućim cijenama, pogledajte u galeriji.

New Yorker je inače prisutan u Hrvatskoj od 2005. godine, kada je svoju prvu trgovinu otvorio u Zadru. Danas u Lijepoj našoj ordinira putem više od 20 dućana, koji su smješteni u gotovo svim poznatijim shopping centrima u Zagrebu i ostalim gradovima.


VIŠE O TEMAMAhaljineNew Yorkermini haljinecocktail haljineparty haljinejesen 2012




Povezano