Nešto potpuno drugačije iz Boudoira: Vrijeme je za Fiskulturu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.11.2014.

0

Boudoirova kolekcija Fiskultura kreirana je za sve one koji se žele osjećati posebno svaki dan i u svakoj prilici

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, poznatije kao modni dvojac Boudoir, ove su nam jeseni i zime pripremile nešto potpuno drugačije od svega što su nam ponudile svojim kolekcijama dosad.
Kapsulna kolekcija naziva Boudoir Fiskultura kreirana je za sve one koji se žele osjećati posebno svaki dan i u svakoj prilici i možemo reći da boudoirke ovom kolekcijom idu van okvira svog dosadašnjeg modnog opusa.
Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat. Kako objašnjava Martina Čičko Karapetrić, klijentice su ih stalno pitale zašto ne kreiraju i sašiju nešto u boudoirskom stilu, a opet svakodnevno i vrlo nosivo.

"Morana i ja smo sjele jedan dan i zaključile da bismo trebale kreirati i sašiti nešto što nije samo couture kada nas klijenti to traže. Odvažile smo se. Kolekcija je vrlo nosiva i namijenjena svima koji se svakodnevno žele osjećati posebnima. Tu su štosne majice, majice s kapuljačom i bomber jakne u raznim kombinacijama boja i printeva, a mi smo ih kombinirale s pret-a-porter kolekcijom koja, osim suknji, uključuje i bluze", rekla je Martina Čičko Karapetrić.

I ovaj put je za fotografije zaslužan Mladen Šarić, modeli koji su interpretirali Boudoirove 'vježbačice' su Larisa i Iris iz agencije Colors Models, make-up potpisuje Saša Joković, a za kosu je zaslužna Milena Maršić iz salona Glamour.

VIŠE O TEMAMABoudoirSaša JokovićMladen ŠarićMartina Čičko KarapetrićMorana SaračevićMilena Maršić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se