Ne znamo što je bolje, haljina ili tenisice ove Zagrepčanke

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 06.09.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Spoj efektne haljine i trendovskih tenisica i ove je godine pod rujanskim suncem prvi modni izbor brojnih zagrebačkih fashionistica, a ova ljepotica pokazala nam je kako se to radi!

Deveti mjesec u godini počeo je baš onako kako i treba, pod suncem i uz poprilično ugodne temperature. Zagrebačke ljepotice vratile su se na street style scenu u velikom stilu, uživamo u prijelaznim kombinacijama koje spajaju ono najbolje od odlazećeg ljeta i nadolazeće jeseni, a zahvaljujući špici otkrivamo i najveće trendove nove sezone.

Ovaj dio godine rezerviran je za omiljeni dnevni styling brojnih zagrebačkih fashionistica - spoj efektne haljine i trendovskih tenisica. Vidjeli smo nekoliko divnih kombinacija koje se uklapaju u ovu priču, a za jednu od najboljih pobrinula se ova modno osviještena ljepotica.

Osvojila nas je prekrasnom kratkom tamnoplavom haljinom s dugim rukavima i rupičastim detaljima, a ovaj nepogrešivi komad kombinirala je s opasno dobrim tenisicama i ništa manje zanimljivom torbom. Sunčane naočale s potpisom Ray-Bana savršeno su zaokružile ovo, po nama, besprijekorno rujansko modni izdanje.


Što vi kažete na look?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano