Ne bacajte bočicu, nadopunite svoj omiljeni miris

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.02.2021.

0

Foto: Lancôme

Foto: Lancôme

Francuski brand Lancome repoznao je potrebe ljudi. Kada je došao trenutak da stvore novi miris, Idôle, odlučili su se na nešto potpuno novo.

Zaboravite na pretjerano komplicirane, krhke stare bočice. Arhitekt, industrijski dizajner i umjetnički direktor Chafik Gasmi, stvorio je za Lancôme jednu od najtanjih bočica na svijetu, geometrijski podvig dizajna debljine samo 15mm.
Umjesto da bude predodređen za život na polici, Idôle je stvoren za ubrzan način života. Baš kao i mobitel, što je inspiriralo stvaranje bočice, jedinstveni dizajn Idôle bočice u idealnim omjerima znači da je potpuno prenosiv, jednostavan za rukovanje i instinktivan za upotrebu.
No, najznačajnije od svega je Idôle fokus na održivosti. Još jedna inovativna značajka Gasmijevog dizajna je da se sve veličine Idôle mirisa mogu ponovno puniti na punionicama u odabranim parfumerijama u Hrvatskoj. Kada dođete do posljednjeg šprica, jednostavno ga odnesite u jednu od parfumerija i napunite svoju bočicu po sniženoj cijeni, štedeći i čuvajući planet.

Stvoreno za novu generaciju pri čemu se doprinosi razvoju zelene tehnologije. Zašto ne biti predvoditelj ovakve inicijative održivog razvoja?

VIŠE O TEMAMAChafik Gasmiženski mirisiLancomeženski parfemiLancome Idole
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se