Natura Siberica Men: Inovativna kozmetika za mušku kožu i kosu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.10.2015.

0

Stručnjaci cijenjene ruske kozmetičke kuće Natura Siberica osmislili su inovativne kozmetičke formule za njegu muške kože i kose

Natura Siberica Men

Natura Siberica Men

bio&bio trgovine u stalnoj želji i potrazi za najboljim prirodnim proizvodima za svoje kupce s ponosom predstavljaju liniju proizvoda Natura Siberica Men. Sve formule Natura Siberica Men proizvoda testirane su i osmišljene uzimajući u obzir specifičnosti i potrebe muške njege. Sinergijske kombinacije sastojaka rijetkih ljekovitih biljaka Sibira i Dalekog istoka djeluju snažno i učinkovito, što potvrđuju muški kupci koji su već isprobali proizvode.
Natura Siberica prva je ruska kozmetička linija prirodne kozmetike na hrvatskom tržištu, posebna po svom sastavu jer se u preparatima koriste samonikle biljke iz Sibira, među kojima se ističu biljni adaptogeni, te posebne biljne baze. Posebno se ističe samoniklo sibirsko ljekovito bilje koje sadrži aktivne sastojke sa snažnim zaštitnim i antioksidativnim djelovanjem, a poznato je kao adaptogeno bilje. Zbog prirodne prilagdbe ekstremnim klimatskim uvjetima, ono ima sposobnost harmoniziranja raznih stanja kože, kao i uspostavu ponovne ravnoteže i vitalnosti. U posljednje dvije godine otkad je predstavljena, ova je kozmetika zadobila povjerenje domaćih kupaca, kako zbog djelovanja, tako i zbog odličnog omjera cijene i kvalitete.
Linija Natura Siberica Men sadrži dragocjena ulja koja posebno pogoduju njezi muške kože i kose. Miris gelova, šampona i krema gust je i bogat kako bi pružio dodatno samopouzdanje. Upečatljiv i jednostavan dizajn razlikuje ovu liniju od ostalih i privlači pozornost muškaraca, ali i žena koje često kupuju kozmetiku za svoje muškarce.
Birajte među sedam novih atraktivnih proizvoda za anti-age njegu kože lica, energizirajuće tuširanje i tonizirajuću njegu kose.

VIŠE O TEMAMAbio&bionjega licaNatura Sibericamuška kozmetikakreme za licekozmetika
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se