Nataša Šarić: Jesen/zima 2010/2011.

Nataša Šarić: Jesen/zima 2010/2011.

Nataša Šarić: Jesen/zima 2010/2011.

Sinergija vizualne umjetnosti i mode zaštitni je znak Nataše Šarić, a tome svjedoče česta sudjelovanja, kao i nagrade na mnogim domaćim i međunarodnim festivalima mode i vizualnih umjetnosti. Najznačajnija od nagrada koje su ovjenčale njen rad ipak je Zlatna medalja na Olimpijadi u Ateni za navijački rekvizit dodjeljena od strane Japanskog olimpijskog odbora 2004. godine.

Sinergija vizualne umjetnosti i mode zaštitni je znak Nataše Šarić, a tome svjedoče česta sudjelovanja, kao i nagrade na mnogim domaćim i međunarodnim festivalima mode i vizualnih umjetnosti. Najznačajnija od nagrada koje su ovjenčale njen rad ipak je Zlatna medalja na Olimpijadi u Ateni za navijački rekvizit dodjeljena od strane Japanskog olimpijskog odbora 2004. godine. Od 1998. Nataša Šarić radi komercijalne kolekcije za Modnu kuću Passage i redovito samostalno izlaže na Beogradskom, pa i Zagrebačkom tjednu mode.

Kolekcija In Detail, koju smo vidjeli sinoć na Dreft Fashion Weeku, inspirirana je idejom spajanja znanosti, fantastike, simbola, zvukova i slika koji otkrivaju kako kretanje ispričati kroz odjevni predmet. Topla estetika kolekcije zasnovana je na urbanim i geometrijskim oblicima te ispunjena detaljima koji evociraju 20-e i 30-e godine 20. stoljeća. Pogledajte kako je bilo na reviji:

{gallery}zp21/saric{/gallery}






Povezano