Natalio Ðangradović: Jesen/zima 2010.

Natalio Ðangradović rođen je u Dubrovniku, gdje i završava Srednju krojačku školu, zvanje diplomiranog stilista stekao je u Visokoj školi za dizajn Callegari u Zagrebu. Svoju prvu samostalnu reviju predstavio je na sarajevskom modnom događanju Fashion with passion u kolovozu 2009., te od tada nastavlja svojim osvježavajućim, mladenačkim kreacijama...

Natalio Ðangradović: Jesen/zima 2010.

Natalio Ðangradović: Jesen/zima 2010.

Natalio Ðangradović rođen je u Dubrovniku, gdje i završava Srednju krojačku školu, zvanje diplomiranog stilista stekao je u Visokoj školi za dizajn Callegari u Zagrebu. Svoju prvu samostalnu reviju predstavio je na sarajevskom modnom događanju Fashion with passion u kolovozu 2009., te od tada nastavlja svojim osvježavajućim, mladenačkim kreacijama, slaveći žensko tijelo bez obzira na njegove dimenzije, oduševljavati modnu publiku i kritiku. Trenutačno živi i radi kao dizajner uređenja unutrašnjega prostora za renomiranu Hrvatsku fimu Dekori mv. Sebe opisuje kao bahatog, odvažanog i smjelog, baš kao što su i njegove kreacije.

Kolekcijom za jesen/zimu 2010/2011. Natalio Ðangradović predstavlja svoju viziju žene kao heroine koja samopouzdano i odlučno kroči svijetom. No mladi dizajner ne zapostavlja ni muškace nudeći im jedinstvene odjevne kombinacije. Omnibus stilova, eksperimentalno oblikovanih drskom igrom formi u vidu uporabe prozaičnih materijala, tekstura, boja, nepripadajućih motiva, tvori okosnicu ove perolake i prhke jesenske sage. Pogledajte galeriju fotografija s revije:

Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se