Naomi Campbell logičan je izbor slavne Pat McGrath

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.06.2020.

0

Foto: Pat McGrath Labs

Foto: Pat McGrath Labs

Naomi Campbell i Pat McGrath prvi su se put susrele davne 1994. godine, nakon čega su surađivale na bezbrojnim projektima

Legendarna Crna pantera prije desetak dana proslavila je svoj pedeseti rođendan (čestitamo!), ali ulazak u šesto desetljeće života nipošto ne znači da ćemo jednu od najznačajnijih figura u povijesti svjetskog modelinga viđati manje nego prije. Naomi Campbell postala je prvo globalno zaštitno lice branda Pat McGrath Labs, snimivši kratki promotivni film za novu kolekciju pod nazivom "Divine Rose".

Iza ove beauty etikete inače stoji proslavljena britanska vizažistica Pat McGrath, koju je magazin Vogue proglasio najutjecajnijom make-up artisticom na svijetu. Naomi i Pat prvi su se put susrele davne 1994. godine, nakon čega su surađivale na bezbrojnim projektima. Pat ju je jednom čak nazvala i svojom "ultimativnom muzom", stoga (n)ova kolaboracija nije nikakvo iznenađenje.

"Apsolutna je čast biti novo i prvo službeno zaštitno lice linije Pat McGrath Labs. Pat mi je kao članica obitelji, i nesumnjivo velika kreativna snaga u beauty industriji. Dio je mog života još od ranih profesionalnih početaka", izjavila je 50-godišnja Naomi.Ovo je samo početak ove uzbudljive make-up priče, legendarni britanski supermodel snmit će u nastavku 2020. godine još nekoliko kampanja za slavnu vizažisticu.


VIŠE O TEMAMANaomi CampbellPat McGrathPat McGrath Labs
Povezano