Nakit za Novu godinu: Zablistajte u najluđoj noći!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.12.2012.

10

Prsten - cvijet

Prsten - cvijet

Najluđa noć se sve više približava, 2013. godina je pred vratima, a vi još ne znate što odjenuti i koji nakit staviti da biste izgledali elegantno i zanosno?

Zlatarnica Prahir i ovaj put nudi vam odlično riješenje, pomoću kojeg ćete u najluđuoj noći u godini posebno zablistati. Uz malu, crnu koktel haljinicu, klasično crno odijelo i nakit ne možete pogriješti, a ujedno ćete biti puni samopuzdanja.
Naušnice cvijet

Naušnice cvijet

Dobrim nakitom možete upotpuniti sve kombinacije i dati im poseban sjaj. U ovo vrijeme priušite sebi mali dar koji ćete imati zauvijek, jer kvalitetan nakit Zlatarnice Prahir ima tajnu vrijdnost i moći ćete ga nositi svaki put iznova nositi. Silvestrovo je idealna prilika da budete hrabri i odvažni da kupite i nosite velike i kvalitetne komade nakita.
Iz raznolike ponude nakita, Prahir posebno izdvaja srebrni prsten u obliku cvijeta, ukrašen cirkonima. Poseban dizajn u kombinaciji s cirkonima pravi je izbor, koji će otvoriti svaku kombinaciju, te je idealan za sve ljubiteljice raskošnijeg nakita.

Narukvica leptir

Narukvica leptir

Uz prsten će se uklopiti i srebrne naušnice, također u obliku cvijeta, savršeno upotpunjene cirkonima uz koje ćete zablistati.

Ako želite cijeloj kombinaciji možete dodati i srebrnu narukvicu, ukrašenu leptirima i cirkonima, koja će odlično pristajati uz naušnice i prsten.

VIŠE O TEMAMAZlatarnica PrahirnakitogrlicaprstennaučniceogrliceNova godina 2013novogodišnji nakitsrebrni nakitcirkoni
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se