Nakit 'Ninino - Broken China' u zagrebačkom All Facesu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.10.2018.

1

Ninino - Broken China

Ninino - Broken China

Nikolina Steković, art-direktorica i dizajnerica, fokusirana je na rad u području grafičkog dizajna, ilustracije, muzičkih i upcycle projekata te dizajna nakita

U All Faces prostoru u Zagrebu možete pronaći i unikatan nakit Ninino - Broken China, branda koji je fokusiran na ručnu izradu nakita, primarno od porculana, u kombinaciji sa srebrom, čelikom te eko kožom. Nastanak svakog komada dijelom je sudbina, dijelom kreativni proces autorice, pa je tako svaki komad jedinstven i neponovljiv.
Novi život i funkcija razbijenih dijelova porculana podsjetnik je na to da iz svih životnih situacija izađemo malo drugačiji, malo mudriji i malo čvršći.
Foto: All Faces

Foto: All Faces

Nakit s pričom - kreiran je za žene svjesne svoje dualnosti - elegancije i delikatnosti, a u isto vrijeme čvrstoće i samostalnosti - baš poput porculana.

Nikolina Steković, art-direktorica i dizajnerica, fokusirana je na rad u području grafičkog dizajna, ilustracije, muzičkih i upcycle projekata te dizajna nakita.

VIŠE O TEMAMAnakitAll Faces ZagrebNikolina StekovićNinino - Broken China
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se