Nakit koji će se savršeno uklopiti i u dnevne i u večernje lookove

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.02.2018.

83

Zlatne i srebrne kolekcije nevjerojatnom lakoćom se usklađuju s dnevnim i večernjim kombinacijama, izražavaju 'statement' i notu osobnosti

Bezvremenski stil nakita Zlatarne Celje ove sezone donosi poruke kojima dodatno naglašava modni odabir. Zlatne i srebrne kolekcije nevjerojatnom lakoćom se usklađuju s dnevnim i večernjim kombinacijama, izražavaju 'statement' i notu osobnosti.

B4

Zlatna kolekcija B4 je zapanjujuće moćna i dojmljiva. Osnovni oblik je elegantno dizajniran kako bi do izražaja došla bezvremenska elegancija. Naglašava hrabrost, odvažnost i nepogrešiv stil. Kolekcija je izrađena u tri kombinacije: od modernog crvenog zlata i crvenih briljanata, od žutog zlata i bijelih briljanata, te od bijelog zlata i bijelih briljanata. U kolekciji su ogrlica, naušnice i prsten.

La Luna

Zlatna kolekcija La Luna zlatne snove pretvara u stvarnost. Kolekcija La Luna simbolizira ženstvenost i tajanstvenost, te otvara neslućene mogućnosti u noćnom plavetnilu. Unikatan dizajn kolekcije upotpunjen je kraljevski plavim safirima, a kolekciju čine ogrlica, prsten i naušnice.

Tribe

Srebrna kolekcija s pozlatom osvježena je kolekcija koju potpisuje najuspješnija slovenska skijašica Tina Maze. Poruka kolekcije je potraga za iskonskim, povezanost s modernim plemenom, te jedinstvo s prirodom. Kolekciju čine ogrlica i prsten.

Matrix

Srebrna kolekcija Matrix također nosi pozlatu, a u kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice. Mladenačka i odvažna, kolekcija pripada svijetu umreženosti, komunicira snalaženje u virtualnom okruženju i stil koji pripada budućim generacijama.

Među novim srebrnim kolekcijama Zlatarne Celje su i kolekcije Frozen Creek, Flames i Baroque koje su dostupne putem 21 poslovnice Zlatarne Celje u Hrvatskoj.

VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna Celjesrebrni nakitzlatni nakitnaušniceprstenje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se