Nakit koji će ove jeseni savršeno upotpuniti vjenčane stylinge

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.10.2018.

1

Velik izbor dijamantnog prstenja oduševit će buduće mladenke, a zaručnički prsten je moguće izraditi i prema željama mladenaca

Jesenska vjenčanja su uvijek odlična ideja! Čak je i priroda odjevena u zlatne nijanse i podsjeća da je jesen vrijeme obilja i ubiranja plodova. Zlatarna Celje i ove sezone podržava mladence u najvažnijem koraku, onom koji označava ulazak u zajednički život.
Iznimno velik izbor vjenčanog prstenja omogućuje parovima da odaberu prstenje koje odgovara njihovoj osobnosti i životnom stilu. Žuto ili bijelo zlato klasičnog ili modernog dizajna – jedno je sigurno: u vjenčane kolekcije Zlatarne Celje zaljubit ćete se na prvi pogled!
Bezvremenska romansa zaslužuje i bezvremenske simbole ljubavi, a Zlatarna Celje već više od 170 godina podržava mlade parove u njihovim zavjetima ljubavi. Velik izbor dijamantnog prstenja oduševit će buduće mladenke, a zaručnički prsten je moguće izraditi i prema željama mladenaca uz pomoć dizajnera Zlatarne Celje.

Ključne komade škicnite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna Celjevjenčani nakitprstenjenarukviceogrlicesrebrni nakitzlatni nakit
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se