Nakit koji će blagdanski period učiniti nezaboravnim

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.11.2018.

1

Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Zlatarna Celje blagdane očekuje uz profinjene i elegantne dijamantne, biserne, zlatne i srebrne kolekcije. Inspirirajte se na vrijeme!

Jedan od najljepših dijelova godine je sve bliže.  Vrijeme darivanja i vrijeme za obitelj i trenutke koji će se pamtiti zauvijek. Zlatarna Celje blagdane očekuje uz profinjene i elegantne dijamantne, biserne, zlatne i srebrne kolekcije koje svoju bezvremensku ljepotu duguju tradiciji dugoj gotovo dva stoljeća.
Diamond Cushion

Diamond Cushion

Najnovija kolekcija Diamond Cushion stvorena je da ispuni i najskrivenije želje. Bijeli briljanti savršeno su uobličeni u ženstveno oblikovanu kolekciju koja nosi prepoznatljiv spoj luksuza i profinjenosti s potpisom Zlatarne Celje. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice od bijelog zlata i briljanata.
Blue

Blue

Kolekcija Blue jedna je od kolekcija koje su poznate po bezvremenskom dizajnu i ljepoti koja ne blijedi. Plavi safir i bijelo zlato kraljevska su kombinacija za najposebnije trenutke i najvažnije osobe u životu. Odlučite li se za prsten, naušnice ili ogrlicu, odabir je nepogrešiv.

Solitaire

Solitaire

Među najnovijim kolekcijama Zlatarne Celje je i dijamantna zbirka Solitaire. Prstenje s briljantima klasičnog ili modernog dizajna namijenjeno je zaručničkim zavjetima, ali i kao zalog ljubavi i odanosti.

Labirint

Labirint

Zlatna kolekcija Labirint osvaja unikatnim dizajnom i nebrojenim mogućnostima modnih kombinacija uz ovu moćnu kolekciju. Prsten, naušnice ili ogrlica dolaze u tri boje zlata – žutoj, crvenoj i bijeloj, a neodoljiv dojam ostavljaju bijeli briljanti kojima je nakit upotpunjen.

Dancing Stone

Dancing Stone

Kolekcija Dancing Stone zaigrana je zlatna kolekcija koju naziv točno opisuje. Cirkon unutar prstena ili ogrlice je pomičan i može se namjestiti prema vašoj želji. Kolekcija je izrađena u boji bijelog i modernog crvenog zlata.

U svim poslovnicama Zlatarne Celje je raskošan izbor zlatnih i srebrnih Lencia kolekcija te Lencia satova. Osim vlastitih brendova u odabranim poslovnicama Zlatarne Celje prisutan je i nakit brendova Ti Sento, Elixa i Artelioni.

VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna Celjenarukviceogrlicenaušnicesrebrni nakitzlatni nakit
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se