Nakit kao homage devedesetim godinama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.12.2020.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Inspiriran Chanelom 90-ih, domaći brand nakita Karat Jewelry donosi novu kolekciju u kojoj nakit diše onaj naš sjaj, naše svijetlo iznutra

Trendovi u nakitu svake su sezone dalje od minimalizma i bliže definiciji 'više je više'. Trend koji je zavladao modnim pistama kako za jesen/zimu 2020, tako i za proljeće/ljeto 2021. je apsolutno slojevito stiliziranje debljih i tanjih ogrlica na vratu, od tri komada na više i čini se, nikad nije previše.

Inspiriran Chanelom 90-ih, domaći brand nakita Karat Jewelry donosi novu kolekciju u kojoj nakit diše onaj naš sjaj, naše svijetlo iznutra. Kult žene koju ovaj brand voli njegovati, a hranimo ju u sebi, jest sretna žena koja nije u strahu pokazati svoju snagu i energiju. U tom smislu ne skrivamo se više u minimalizmu.

Živimo eru koja je slavila žene u svom prirodnom prelijepom obliku i radimo svojevrstan hommage 90-ima.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Nova zimska kolekcija Modern Femme Fatale: Winter Edit je svojevrsni nastavak ljetne kolekcije. Zimski redizajn nudi dva modela ogrlica blago redizajnirane u odnosu na ljetni model, robusnije, krupnije, više 'chunky'. Zimski trend nošenja ogrlica i narukvica jest preko košulje (preko kragne), preko veste, preko dolčevite...

Karat Jewelry

Karat Jewelry

Modni sladokusci mogu spojiti ogrlicu s narukvicom i nositi ju preko rukava kaputa. Kolekcija nam donosi i novi model duple ogrlice zvane 'Snake like' ogrlica, jer joj se površina toliko sjaji i ljeska da asocira na zmiju. Osim ogrlica, kolekcija nudi novi model naušnica, narukvica i predivno prstenje.

Modern Femme Fatale: Winter Edit

Modern Femme Fatale: Winter Edit

U Karat Jewelryju uvijek naglašavaju kako žena sama sebi treba pokloniti nakit kao znak poštovanja i ljubavi prema sebi i svojim postignućima. Moment u kojem odlučimo nagraditi sami sebe njeguje dobru energiju i visoku vibraciju, a kao takvi još smo bolji prema drugima.


VIŠE O TEMAMAnakitKarat Jewelry
Povezano