Najveći ovisnik o plastičnoj kirurgiji: Pod nož je išao 90 puta!

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 17.12.2012.

138

Justin Jedlica | Foto: Instagram

Justin Jedlica | Foto: Instagram

32-godišnji Justin Jedlica vjerojatno je najveći američki ovisnik o estetskim kirurškim zahvatima

Vidjeli smo nekoliko stvarnih utjelovljenja Barbie (Valeria Lukyanova) i drugih crtanih likova (Anastasiya Shpagina), a sada im se na sceni pridružio i "pravi Ken" - Justin Jedlica. Pošteno i pomalo ironično govoreći, i bio je red da muškarci uzvrate udarac!

Justin Jedlica | Foto: Instagram

Justin Jedlica | Foto: Instagram

Ovaj 32-godišnji stanovnik New Yorka na plastične je operacije potrošio više od 100 tisuća dolara, a pod nož je išao čak 90 puta! Brojke sve govore. Nije potrebno nabrajati što je sve operirao, jer na sebi je promijenio gotovo sve što se da korigirati.

Justin Jedlica | Foto: Instagram

Justin Jedlica | Foto: Instagram

Jedica je prije par dana gostovao u televizijskom showu "The Doctors". Rekao je da je plastična kirurgija njegova najveća strast, svojevrstan hobi, nešto kao aviomodelarstvo ili skupljanje skičica nogometaša, a otkrio je i da mu laskaju usporedbe s Kenom Carsonom, dečkom slavne Barbie. Svjestan je kritika, ali kaže da bi tražiti od njega da prestane korigirati dijelove tijela bilo isto kao i "zamoliti Picassa da prestane slikati".

U opisu svog profila na Instagramu Justin Jedlica se hvali da je "njujorški broj jedan ovisnik o plastičnim operacijama". Pogledajte video:VIŠE O TEMAMAJustin Jedlicažive lutkeKen CarsonValeria LukyanovaAnastasiya Shpaginaplastične operacijeestetska kirurgija
Povezano