Najveći izbor božićnih i novogodišnjih poklona u Topbrandsu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.11.2011.

41

Neodoljive stvarčice u Topbrandsu

Neodoljive stvarčice u Topbrandsu

Bilo da želite unikatan nakit ili torbe, šalove ili remene, Topbrands se potrudio za vas izabrati šarmantne, inovativne i unikatne komade

Ovih dana Facebookom kruži zgodna poruka u stilu da se odlučimo za kupovinu božićnih poklona od malih proizvođača, obrtnika, ljudi koji rade unikatne stvari, u manjim šarmantnim dućanima....U multibrand showroomu Topbrands u Streljačkoj 1 u Zagrebu, koji savršeno odgovara prethodnom opisu, naći ćete zaista najveći izbor takvih stvari.
Bilo da želite unikatan nakit ili torbe, šalove ili remene, Topbrands se potrudio za vas izabrati šarmantne, inovativne i unikatne komade.
Tako ćete uz standardnu Topbrandsovu "postavu" - Annarita N, Halston, Amor&Psyche, Guya G, Maks Studio, Ik studio i Shirty Bag - pronaći i radove iznimno talentiranih hrvatskih dizajnera nakita.

Tu je i Natali Nakit sa svojim izrazito kolorističko ženstvenim komadima prstenja, naušnica i ogrlica.

Nakit etikete Ra design je masivan, osebujan i vrlo ekspresivan, dok su šalovi poput ogrlica, mekani, šareni i topli.

Mammi nakit nudi nam profinjene materijale i konstrukcije, mnoštvo poludragog kamenja, bisere, žad...

Illuplush nas osvaja sa svojim predivnim ilustracijama na tkanini u obliku medaljona.

Etoile de mar nam nudi poseban spoj drva i metala te raznih ukrasa poput staklenih perli, satenskih mašnica i medaljončića  na svom nakitu.

Goran Martini će vas doslovce zabljesnuti svojim inovativnim nakitom od rodiniranog metala u raznim oblicima - veliki je raspon figura u njegovom nakitu, od balerina, preko manekenki, do ljubavnih parova, klauna, mornara i mornarica....
 
Tu su i Danijel Habjanić i Iva Tuđa unikatnim ručno izrađenim torbama. Habjanić bags se u Topbrandsu predstavlja vrlo nosivim, ženstvenim modelima pomalo retro naglaska, dok je Iva Tuđa vjerna svojem boho seventies rock glam izričaju.

VIŠE O TEMAMATopbrandsNatali NakitRa designMammi nakitIlluplushEtoile de marGoran Martini
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se