Najtraženiji kaput sezone trenutno je na sniženju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.01.2021.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Smeđi vuneni kaput s dvostrukim kopčanjem, inače najtraženiji komad na policama Manga u siječnju, još uvijek je dostupan, i to po sniženoj cijeni

Konačno smo zakoračili u 2021. godinu, i to u nadi da će biti bolja i ljepša od 2020. U sjeni svih nemilih događaja koji su pogodili Hrvatsku ostala je moda, ali s obzirom na to da se živjeti treba i mora - i mi moramo nastaviti onako kako smo živjeli prije. Zima je tek počela, pred nama je još nekoliko ledenih mjeseci; ovo je izvrstan trenutak za lov na jedan novi kaput.
Na policama Manga u siječnju 2021. najprodavaniji komad je upravo jedan trendovski kaput. Vrh liste bestselera tako drži ovaj efektni vuneni kaput s dvostrukim kopčanjem u nepogrešivoj srednje smeđoj nijansi. U znaku je dugog dizajna, revera, prilagodljivog remena i kopčanja drukerima.
I još jedna dobra vijest - trenutno je na sniženju! Umjesto inicijalnih 999,90, za njega sad trebate izdvojiti 699,90 kuna.

Mango

Mango

Sviđa li se i vama?

VIŠE O TEMAMAkaputiMangoženski kaputivuneni kaputi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se