Najtraženije ZARA hlače bit će pravi hit proljeća

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.02.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Elegantne hlače do gležnja u tamnoplavom izdanju trenutno su jedan od najbolje prodavanih komada u Zari, a blejzer kompatibilnog dizajna također je u krugu najvećih hitova

Proljeće je pred vratima, uskoro ćemo i službeno iz teških zimskih komada uskočiti u nešto laganije, prvo prijelazne a onda i proljetne komade. Nova sezona donosi neke nove, ali vraća i neke stare trendove svojstvene ovom dijelu godine. Elegantna ženska odijela opet će vladati ulicama, ali hlače i blejzeri u tom stilu i zasebno će biti jako poželjni, u kombinaciji s drugim krikovima nove sezone.

Provjerili smo što se u veljači najbolje prodaje na Zarinim policama, i pri samom vrhu liste bestselera uočili smo jedne neodoljivo efektne hlače koje će podjednako dobro ići i kao zaseban komad, i kao dio predviđene kombinacije s kompatibilnim blejzerom, koji je također u samom vrhu popisa najtraženijih komada.

Zara

Zara

Ove trendovske hlače do gležnja s kojima je zbilja teško pogriješiti stižu u profinjenom tamnoplavom izdanju. Riječ je o hlačama straight fit kroja visokog struka s bočnim prorezima na rubovima nogavica koje su u Zarinim trgovinama dostupne po cijeni od 39,95 eura.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako uz njih želite i blejzer iz iste priče, za to zadovoljstvo morat ćete izdvojiti još 69,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeženske hlačehlače do gležnjaženska odijelaZara
Povezano