Najtraženije hlače iz Reserveda bit će pravi ljetni hit

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.05.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Nisu samo plisirane suknje na našoj modnoj listi za nadolazeće ljeto, nosit će se i - plisirane hlače! Jedne takve zasjenile su sve druge modele na policama Reserveda.

O plisiranim suknjama znamo manje-više sve, riječ je o klasiku koji će u drugom dijelu aktualne sezone kotirati i kao vrući trend. Drugim riječima: must-have! No, neće samo suknje biti u ovom stilu, nosit će se i ništa manje atraktivne i efektne - plisirane hlače!

A najbolje nam to potvrđuje nova, svibanjska lista najprodavanijih komada u trgovinama brenda Reserved. Tamo su, u kategoriji hlača, na prvom mjestu jedne koje se odlično uklapaju u ovaj trend.

Reserved

Reserved

Najprodavanije su u Reservedu ležerne, prozračne, ugodne plisirane hlače, i to u pomalo (za ovo doba godine) neočekivanoj crnoj boji. Hlače s rastezljivim pojasom i dugim nogavicama ležerna kroja komad su koji vrijedi uloviti, bit će jako zahvalne i nosive. Bap dobra modna investicija!

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Najbolje se prodaju u crnoj, ali su dostupne i u vrlo primamljivoj boji kože. Cijena: 22,99 eura (173,22 kn). Biste li ih i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeReservedženske hlačeplisirane hlačeširoke hlače
Povezano