Najtraženija Mango haljina u 2023. osvaja na prvi pogled

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 13.01.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

I nova Mangova lista bestselera potvrđuje ono što smo već ranije 'namirisali' - zelena će boja voditi glavnu riječ u prvom dijelu 2023. godine

Nova godina donijela je neka nova i neka stara modna pravila. Uz bok klasicima dodatno su se popularizirale i neke boje, a u prvi je plan ponovno izbila veličanstvena, uvijek rado viđena - zelena! Ova Zarina haljina bila je izvrsna najava tog velikog trenda, a slične se stvari događaju i na policama Manga, gdje je u prvim danima (n)ove godine najprodavanija baš jedna haljina u zelenom izdanju.

I to ne bilo kakva, riječ je o kreaciji koja osvaja na prvi pogled i koja dobro prolazi u različitim prigodama, od formalnih do neformalnih. Ali i s različitim tipovima obuće, od tenisica do visokih čizama.

Mangovu listu siječanjskih bestselera u kategoriji haljina predvodi ova čarobna haljina u stilu košulje začinjena romantičnim volanima. Istovremeno i lepršava i ležerna i elegantna! Haljina ravnog midi dizajna s podignutim ovratnikom i dugim rukavima s gumbima na manžetama, nabranim detaljima i ukrasnom mašnom osvaja trendovskom tamnom nijansom zelene i nimalo ne iznenađuje što za njom vlada takva pomama.

Mango

Mango

U Mangovim je trgovinama dostupna po cijeni od 59,99 eura (451,99 kuna), a vi nam recite sviđa li se i vama!


VIŠE O TEMAMAhaljinezelena bojaMangohaljine s volanimamidi haljine
Povezano