Najprodavaniji rock koncert godine u Hrvatskoj? RATM!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.05.2022.

0

Rage Against The Machine

Rage Against The Machine

Na ovu jedinstvenu svirku, jedinu u regiji, već u ovom trenutku dolaze fanovi iz 25 zemalja i sa tri kontinenta, uključujući Hrvatsku, sve susjedne države, Italiju, Švicarsku, SAD...

Najava prvog koncerta grupe Rage Against The Machine u Hrvatskoj, planiranog za 17. rujan izazvao je ogroman hype, ali potražnja za ulaznicama nadilazi sva očekivanja. U svega dva tjedna otišlo je više od 11.000 ulaznica što ga čini daleko najprodavanijim i najtraženijim rock koncertom u Hrvatskoj.
Na ovu jedinstvenu svirku, jedinu u regiji, već u ovom trenutku dolaze fanovi iz 25 zemalja i sa tri kontinenta, uključujući Hrvatsku, sve susjedne države, Italiju, Švicarsku, SAD, Australiju, Njemačku, Veliku Britaniju,  Skandinaviju, Bugarsku, Rumunjsku i Grčku. Nakon festivalske sezone Zagreb će sredinom rujna postati apsolutni koncertni epicentar ovih prostora. Zahvaljujući očekivano punoj Areni u grad će stići minimalno desetak tisuća gostiju. Također, odabir Zagreba još jednom potvrđuje status nezaobilazna stanica za mnoge velike izvođače.
“Public Service Announcement”, najtraženija svjetska turneja dolazi u zagrebačku Arenu 17. rujna, a kao specijalni gosti Rage Against The Machine nastupit će sjajan hip hop duo Run The Jewels. Ovaj koncert bit će jedini RATM datum u regiji i krugu od najmanje 400 km, uz daleko najpovoljniju cijenu ulaznica u odnosu na sve druge europske svirke.

Koncert grupe Rage Against The Machine u Zagrebu organiziraju Charm Music, Live Nation i LAA.

VIŠE O TEMAMARage Against The Machinekoncerti u ZagrebuArena Zagreb
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se