Najprodavanije Mango hlače osvajaju i bojom i materijalom

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.06.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ženska odijela su IN, lan je u modi, sve nijanse plave, a posebno one svjetlije dobro kotiraju na listi modnih hitova. A Mango ima hit hlače koje spajaju sve navedene modne krikove.

Petnaestak dana uoči službenog, kalendarskog početka ljeta, u našim ormarima dolazi do velikih promjena, posebno kad je riječ o bojama i materijalima. IN su oni pravi, ugodni ljetni materijali predvođeni superpopularnim lanom, a jako dobro kotiraju i sve nijanse plave, posebno ona malo svjetlija izdanja ove oku ugodne boje.

A mi smo u Mangu pronašli jedan komad koji spaja ove velike trendove ljeta. I nismo jedini kojima je ovaj modni hit zapeo za oko, jer - riječ je o trenutno najprodavanijim hlačama iz Mangove kolekcije za proljeće/ljeto 2024.

Mango

Mango

Riječ je o hlačama za odijelo napravljenim od 100% lana koje su dostupne u nekoliko boja, ali koje se najbolje prodaju u ovom svijetloplavom izdanju. Hlače ravnog dizajna u stilu odijela u znaku su visokog struka i bočnih džepova, a u Mangu su dostupne po cijeni od 49,99 eura (376,65 kn).

Foto: Mango

Foto: Mango

Definitivno dobar komad! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAhlačeMangoženske hlačelanene hlače
Povezano