Najpoznatije i najljepše Hrvatice pod zastavom Elfsa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.05.2013.

34

Elfsi su svojui reklamnu kampanju za proljeće/ljeto 2013. smjestili na modnu pistu, a uloge modela prepustili su najpoznatijim hrvatskim manekenkama, pjevačicama i voditeljicama

Elfs za proljeće/ljeto 2013.

Elfs za proljeće/ljeto 2013.

Upravo pista Schwarzkopf Cro A Portera poslužila je kao kulisa njihove modne priče. Svoju najnoviju kolekciju  (proljeće/ljeto 2013.) Elfsi prikazuju na pisti, ali u obliku reklamne kampanje. Modeli hodaju pistom, poziraju, ali bez publike. I ovaj put Elfsi su se pokazali kao pravi modni vizionari koji prelaze standardne načine prezentacije svoje odjeće.
Vjerni svom načinu modnog izražavanja Elfsi i ovaj put u središte svoje mode guraju mladu i prpošnu djevojku koja je zabavna, opuštena i vesela. Moda je za nju igra i ona se obožava poigravati stilom, spajati naizgled nespojive modne kombinacije i biti modno hrabra i odvažna. Za Elfsovu djevojku moda je pretjerivanje, ali sa stilom.
Proljetno-ljetna kolekcija pokazuje što sve Elfsove djevojke moraju imati u svom ormaru ove sezone. Svaka od njih dan započinje plišanom trenirkom u kojoj je nesputana i slobodna, za fakultet, školu ili posao bira bazične i ležerne komade poput traperica, jaknica, oversized T-Shirteva, pamučnih haljina ili suknji, dok za večer ili izlazak bira raskošne Elfsove haljine.

U ulogama modela našle su se najpoznatije i najljepše Hrvatice: Fani Čapalija, Lejla Šehović, Renata Sopek, Antonija Šola, Maja Cvjetković, Iva Jerković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Antea Kodžoman, Iris Rajčić, Tina Katanić, Malina Grahek, Luna Valas, Tena Majetić, Patricija Marija Šimić, Lorena Kovač, Ana Marija Cajner, Lucija Lučan, Kim Kosanović, Nikolina Rak, Agata Mikić, Josipa Janković i Marija Janković.

Fotografije potpisuju Goran Matijašec i Antonija Butković, a video koji možete pogledati u nastavku studio Ploha.


VIŠE O TEMAMAElfsCroAPorterFani ČapalijaLejla ŠehovićRenata SopekAntonija ŠolaMaja CvjetkovićIva JerkovićAleksandra GrdićIvana ErgićAntea KodžomanIris RajčićTina KatanićMalina GrahekLuna ValasTena Majetić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se