Najljepše ideje za ultrapopularne gradient nokte

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 03.08.2022.

0

Foto: @riannelouisenails

Foto: @riannelouisenails

Gradient nokti, donosno nokti koji su nalakirani u različite, ali ipak slične boje, beauty su preporuka za ovo ljeto

Ako ste i vi jedna od ljubiteljica nalakiranih noktiju i skloni ste eksperimentiranju, svakako bismo vam preporučili izrazito popularno gradient tehniku. Kao što znate, riječ o stilu lakiranja u kojem je svaki od noktiju nalakiran lakom sličnih nijansi. Pogledati smo beauty preporuke za ovo ljeto, a za vas izdvajamo najvažnije.

1. Kombinacija ružičastih i narančastih nijansi

Ružičasta boja definitivan je hit u svijetu manikure, a fantastično pristaje uz narančaste nijanse. Ova je kombinacija idealna za ljeto, stoga se inspirirajte profilima popularnih beauty influencerica i iskoristite preostali dio ljeta za ovu slatkoću:
2. Gradient tehnika na samim noktima

Za ovu tehniku vjerojatno će vam trebati pomoć profesionalca, ali rezultat će vas zaisgurno oduševiti. S obzirom na rasprostranjenost ružičaste boje, ponovno ju preporučujemo, ali ni sa svijetlim nijansama nećete pogriješiti:3. Francuska manikura

Vječna francuska manikura u ljetnoj verziji također je odličan izbor, a veoma ju lako možete napraviti i sami. Dovoljno je izabrati vesele, ljetne nijanse i vaši će nokti zablistati!
VIŠE O TEMAMAmanikuraljetna manikuranoktilakiranje noktijuružičasta boja
Povezano